Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Svetozar Janevski i vinarija Tikveš proglašeni za najmenadžera i kompaniju godine u Jugoistočnoj Evropi

Svetozar Janevski i vinarija Tikveš proglašeni za najmenadžera i kompaniju godine u Jugoistočnoj Evropi

Vinarija ,,Tikveš,, i njen predsednik Upravnog odbora Svetozar Janevski dobitnici su Međunarodnog priznanja za Najmenadžera i najkompaniju godine koju dodeljuje regionalna kancelarija za jugoistočnu Evropu Evropskog udruženja menadžera i časopisa ,,Euromenadžer,, (Euromanager).

 Za nagradu godine koja se dodeljuje 32. put bilo je nominovano 2000 menadžera i kompanija iz celog regiona. Dosadašnji dobitnici nagrada, poslovna udruženja i komore kao i istaknuti pojedinci iz akademske i poslovne zajednice Jugoistočne Evrope dostavili su predloge komisiji na osnovu kojih je nominovala kandidate.

 ,,Ova međunarodna priznata nagrada pripada Vama i Vašoj kompaniji za izuzetne rezultate u svim segmentima svog poslovanja,, navodi se između ostalog u čestitki žirija Evropskog udruženja menadžera, upućeno ,,Tikveš,, vinariji i gospodinu Janevskom.

Svetozar Janevski sa uručenom nagradom

 ,,Ovo priznanje posvećujem svim svojim saradnicima, partnerima u investicionoj grupi M6 i zaposlenima u “Tikvešu”. Ovo je rezultat moje i njihove ogromne energije, napornog rada, znanja, a iznad svega poverenja u naše vizije za uspeh “Tikveš” vinarije, kao vodećeg proizvođača vina u našem regionu, na globalnom nivou,, rekao je Janevski zahvalivši se na priznanju, u svoje ime i kompanije ,,Tikveš,,.

 Vinarija “Tikveš” i gospodin Janevski su jedini dobitnici ovogodišnje nagrade iz Makedonije. Pored toga, nagrada za “Najmenadžera i najkompaniju godine” je dobilo još 24 menadžera i kompanija iz 14 zemalja Evrope.

 

Izvor informacija: Vinarija Tikveš